Nimetön

Runoilija kirsikkapuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elät vain yhden kerran, ota siitä kaikki irti/Se, mikä ei tapa, vahvistaa.
 

sait minut myöntymään.
puhuit minut ympäri.

en tiedä, kadunko sitä.
voi olla.
tai sitten en.
jälkimmäinen vaihtoehto houkuttelee enemmän.

toivon,
että olet sanasi mittainen,
my honey<3

Selite: 
frendille lupasin et pääsee meiän mökille kesäl :DD
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot