Prinsessa&prinssileikki

Runoilija kirsikkapuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elät vain yhden kerran, ota siitä kaikki irti/Se, mikä ei tapa, vahvistaa.
 

Pikku prinsessa linnassaan,
vartoo pelastustaan.
Kruunun päähänsä jo laittaa,
käy sängylle makaamaan,
siihen nukahtaa.

Kun herää unestaan,
huomaa 'Oho, taisin torkahtaa'.

Kuuluu kavioiden kopinaa,
prinsessa juoksee ikkunaan.
Näkee prinssi Rohkean,
hälle lentosuukon antaa.

Prinssi koittaa torniin kiivetä,
on liukas kiviseinä esteenä.
Pian prinsessa ikkunastaan katoaa,
antaa prinssin silti jatkaa kapuamistaan.

Pian ilmestyy prinsessa tornin ovelle,
kertoo salaisuuden kaikille:
Ei hän koskaan lukkojen takana ollutkaan,
halusi vain leikkiä prinsessaa.
Toivoi, että uljas prinssi hänet pelastaa,
valkealla ratsullaan.

Prinssi myös paljastaa;
Ei hän oikea prinssi ollutkaan,
halusi vain leikkiä pelastajaa.

Vaikkei oikeita kuninkaallisia ollutkaan,
rakastavat he silti toisiaan.

Selite: 
Kehittelinpä tässä iltasella tällaisen melko suloisen runon, ainakin omasta mielestäni ihan hyvä..:) Loppusoinnut kyllä aika yksitoikkoisia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Eipä sointuja aina tarvii, sulonen on tarina

 

Käyttäjän kaikki runot