kuolema

Runoilija kirsikkapuu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elät vain yhden kerran, ota siitä kaikki irti/Se, mikä ei tapa, vahvistaa.
 

En halua sulkea silmiäni.
Pelkään, etten saa niitä enää auki.
Jos joku hakeekin minut pois,
jättäen paikalleni vain tyhjää,
ei edes märkää länttiä.

En uskalla kääntää katsettani,
sillä pelkään,
että se vaanii minua,
ja hyökkää heti,
kun käännän selkäni.

Iltaisin, minua itkettää.
Mutta en uskalla itkeä,
sillä pelkään että se kuulee minut,
ja hakee minut pois.
Pois läheisiltäni,
pois rakkailtani,
pois maailmalta,
taivaan kannelle tai helvettiin.
Totta puhuen,
ensimmäinen houkuttelee enemmän.

Selite: 
):)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot