rkas

Runoilija sydänkohtauksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Let's waste time.
 

Ja miten sattuikaan että se satuttaa
nähdä painajaisia
uudestaan ja
uudestaan

kun tällä
universaalin kokoisella mittakaavalla
rakastan sinua
jo nyt
melkein koko mitalla.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno kirjoitus "virhe". jäin pohtimaan onko otsikko rakas/raskas/rikos/rukas/rikas/reikas/ruikas/ruukas.

hieno, moniseliteinen

 

Käyttäjän kaikki runot