Nimetön

Runoilija sydänkohtauksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Let's waste time.
 

Ja niin päätimme liittyä
venäjän armejaan

Minä murhanhimosta
ja hän,
silkaa idioottimaisuuttaan.

Halusin tappaa ne kaikki
väärää sydäntä kantavat,
typerät petturit.

Hän oli juuri sellainen.

Idiootti,
väärää sydäntä kantava,
typerä petturi.

Mutta sehän olisi väärin
tappaa
omiaan?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielenkiintoinen, ajatuksia herättävä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot