;

Runoilija sydänkohtauksia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Let's waste time.
 

Hänen charmi käy silmiin
Niinkuin hänen tupakkansakin

Mut' räpäyttämättä
Kävelen häntä kohti
Ja ehkä hänenkin kehonsa jo pohtii.

Satiinihanskan tuntuisia unelmia
On hänellä taskussa;
Niiden naisten, ne on rikottuja.

Nojaan hänen käsivarteen
Hän kääntyy lähemmäs.
"Miten soi sun henkilökohtainen blues,
Ja mitä se
Kantaa mukana"

Ajan hermoilla, on hermot hänenkin;
Työntää mut pois.
Tiedän; koska se kolahti.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot