Avaruus

Runoilija Kaihoinen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hieman kieroutunut keijukainen peikon ruumiissa.
 

Koska jossain kaukana
tähtien takana,
elämämme kirjoitettiin,
mutta se kirja
ikuisuuteen hävitettiin.
Emme voi tietää,
kuinka tästä edetään.
Täytyy vain luottaa,
avaruuteen yhdessä kurkottaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot