silmät ja mieli

Runoilija Kaihoinen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hieman kieroutunut keijukainen peikon ruumiissa.
 

Silmät jo tahtoisivat nukkua,
mutta mieli juoksee villinä.

"olen rakastunut" se huutaa.
"mutta nyt on yö" silmät vastaa.
"nuku ensi elämässä" mieli tokaisee.
"sinä olet sekoamassa" silmät tiuskaisee.

Silmät painuvat umpeen,
ne tahtoo nähdä unta.
Mieli ei alistu moiseen,
se miettii vain rakkautta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot