Kadotkoon

Runoilija Kaihoinen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hieman kieroutunut keijukainen peikon ruumiissa.
 

Anna hänen mekkonsa
hiljaa likaantua.
Anna hänen viittansa
rauhassa repeytyä.
Anna hänen hiuksensa
pimeydessä takkuuntua.

Älä enää yritä
häntä herättää.
Älä enää koeta
häntä pelastaa.

Kauan sitten
hänet tuomittiin.
Kauan sitten
hänet särjettiin.

Anna hänen olla
ja hiljaa unohtaa.
Anna hänen olla
ja rauhassa levähtää.
Anna hänen olla
ja pimeydessä nukahtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot