Minä, sinä, hän

Runoilija Kaihoinen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 14.10.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hieman kieroutunut keijukainen peikon ruumiissa.
 

Minä.
Taulu jota turmellaan,
laulu jota muunnellaan.

Sinä.
Maali joka puhdistaa,
sanoitus, joka pelastaa.

Hän.
Suuret maalisangot käsissään,
rivot sanamuunnokset päässään.

Ja taistelu alkaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viimeinen lause kruunaa koko runon. Upea, pidin paljon:)

haha oon kirjottanu joskus saman nimisen runon^^
Tässäkin runossa Minä on uhri ja hän paskiainen, sinä sentään erissä roolissa - pelastajana. lopussa on ihastuttavaa uhkua, jotain asenteen tapaista

 

Käyttäjän kaikki runot