AHDISTUS II

Runoilija fleur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

huumorintajuinen,iloinen jousimies
nainen. romanttinen uneksija ja ehdoton eläinystävä. mottoni on:
koskaan ei löydä uusia valtameriä,
jos ei uskalla päästää maata näkyvistä.
 

Tumma on se vesi
johon hiljalleen vajoan.
Ei ole pohjaa ei karikon kiveä
jonka jalkani tavoittaisi.

Pimeä on se taivas
joka yltäni katsoo.
Ei ole tuulta, ei ilmaa mitä hengittäisin

Kaukana ovat maa , mantereet , avaruus
aikaa ei ole...
on vain pohjaton syvä vesi
johon vajoan, katoan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot