SIIRIN HYVÄSTIT KAMUILLE

Runoilija fleur

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

huumorintajuinen,iloinen jousimies
nainen. romanttinen uneksija ja ehdoton eläinystävä. mottoni on:
koskaan ei löydä uusia valtameriä,
jos ei uskalla päästää maata näkyvistä.
 

Hei kaikki kamut,
Retu, Topi, Liinu, Ossi, Rölli, Sulo, Lyyli sekä pikku- Martta,
nyt muuttuu tämän karvakuonon aamupostin hajukartta.
Ei lenkeillä me nenätellä enää,
pian uudet tuoksut hivelee mun nenää.

Niin hyvin täällä viihtynyt tää tyttö ois,
vaan kun emäntäni tahtoo
muutamme me täältä pois !

Uuuu-uuuuu!!!

Selite: 
Muuttotouhuissa ollaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana!

Ihastuttava runo:)

 

Käyttäjän kaikki runot