no title

Runoilija itkenverta

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

there are monsters in my head, on my walls under my bed »päällä kiikkerän ruumislaudan, keinuleikkiä partaalla haudan« the wounds will form no scars, only memories
 

kuolema korjaa omasi
haudan lepoon auta neitosi
synkkäkasvoinen

tule yöllä kuin varjo
laske ylleni kaiken peittävä harso
viimeinen

kuutamossa kumarran syvään
lanka luotisuoraksi kiristyy
- hetkeksi -
kunnes hengitys lakkaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot