Nimetön

Runoilija itkenverta

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 18.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

there are monsters in my head, on my walls under my bed »päällä kiikkerän ruumislaudan, keinuleikkiä partaalla haudan« the wounds will form no scars, only memories
 

olen tatuoinnut
elämäni kivun merkeillä
raivokkaan eläimen huutona

pedon riimuja lihassa

vaellan vailla suuntaa
- pois kaikesta!

kun taivas kaartuu liian lähellä
ja sen painon tuntee harteillaan
ja sen tuhannet synkät pilvet satavat alas
kylmänä suihkuna

vuodatan viimeiset kyyneleet,
maailman punaamat,
ja kuulen enää vain tyhjää

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

synkkä runo, kyllä. Mutta jollain tavalla hyvin kaunis. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot