story

Runoilija matildak

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 17.10.2013
Viimeksi paikalla: 2.5.2017 13:46

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Koskaan ei saa luovuttaa, mutta joskus täytyy antaa vähän periksi.

LIVE HARD, LIVE YOUR DREAM.
 

joka päivä
uusia tarinoita

jokaisella
oma lentoratansa
oma matkansa

miljoonissa autoissa
miljardeja toiveita,
anteeksipyyntöjä

aamu-usvaan kadonnut onnea

milloin kaikki ne törmäävät ?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

runomuotoisuutta!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
matildak kyyneleet 17.10.2013 1 Runo
matildak Nimetön 23.7.2014 0 Runo
matildak pelko 23.7.2014 0 Runo
matildak tule 17.10.2013 0 Runo
matildak story 6.3.2015 1 Runo