Tunteeni.

Runoilija Dragon92

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Normi hemmo + mahtavat sydänsurut.
 

Kaikki tunteeni runoihini vuodatin/
sydämestäni surut poistin ja suodatin/
mutta minua se auttoi vain hetken/
kun haaveissani olimme kahden/
mutta surut nää palasi/
kun lopulta tajusin/
että mut elämästäsi olit poistanut/
etkä minua viereesi tahtonut/
nyt surussa täällä kuljen/
ja sydämeeni surut suljen/
sinne minä ne lukitsen/
ja tehtäväni valitsen/
sinulle en pahaa tapahtua anna/
jos mitenkään voin sen estää/
se on minun tehtäväni/
sillä olet mun ainoani.

Selite: 
Suru on iso. Ja runo kertoo miksi. Ei ole helppoa olla rakastunut.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot