Aikuisuus on kuorma

Runoilija savethisbleedingheart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin, niin se on
lapsena oli helppoa kun murheena oli rikkinäiset polvet
eikä rikkinäinen sydän

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yksinkertaisen toimiva oivallus, tykkäilen.

Hyvä oivallus.

hyvä

kiteytetty hienosti. näinhän se on.

Tästä tykkään :))

Yksinkertaisen toimiva oivallus, tykkäilen.

Hyvä oivallus.

hyvä

kiteytetty hienosti. näinhän se on.

Tästä tykkään :))

 

Käyttäjän kaikki runot