Lumipyrystä

Runoilija savethisbleedingheart

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Lumipyrystä sinä tulit
kauniina siinä olit kuin taivaan enkeli
niin kaunis, niin hauras, toivoa täynnä
hymyilit minulle piristääksesi minua
-minä hymyilin takaisin
toivoin sinun osaavan lukea silmistäni
että rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Upea runo :)

Hyvä.

 

Käyttäjän kaikki runot