Ruispelto

Runoilija Ellimaaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2010
Viimeksi paikalla: 21.11.2016 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vierailen luonasi
auringonnousussa.

Rakastelen mieltäsi
kevyesti putoavien
sanojemme
rytmissä.
 

Pohdiskelen poismuuttoa,
jälleen kerran.

Kiertolaisena tässä elämässä,
jälleen kerran.

Todellisuudesta toiseen,
jälleen kerran.

Voisiko olla pysyvämpää,
kuin ruispelto
keväästä syksyyn ?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loppu on aivan loistava...
Onko pysyvämpää kuin ruispelto... ?

Koskettava hieno runo. Loppu kruunaa runosi.
Mukavaa syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot