Niin paljon minä sinua

Runoilija Ellimaaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2010
Viimeksi paikalla: 21.11.2016 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vierailen luonasi
auringonnousussa.

Rakastelen mieltäsi
kevyesti putoavien
sanojemme
rytmissä.
 

Niin paljon minä sinua,
eikä sillä ollut loppua.

Sanat ja unelmat
sormenpäistä sormenpäihin,
sinusta minuun ja
tyhjyyteen.

Totuus ja taivas
henkäyksessä,
minusta sinuun ja
unohdukseen.

Niin paljon sinä minua,
eikä sillä ollut alkua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot