pisaran kokoinen mies

Runoilija Ellimaaria

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2010
Viimeksi paikalla: 21.11.2016 23:29

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vierailen luonasi
auringonnousussa.

Rakastelen mieltäsi
kevyesti putoavien
sanojemme
rytmissä.
 

mitä vihaisin
kun ei ole
mitään vihattavaa

mitätön mieli
mitättömässä miehessä

pienuuden kruunu
sielunsa paikalla

itsekeskeisyyden kehä
elämänvoimanaan

pisaran kokoinen mies
ja minä olen
katkera

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot