Pyykkinarun vierellä, Haviseva haavanlehti, Leijona

Runoilija Mimosa

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.7.2023 19:59

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.9.1967

Vielä tuulenkin jälkeen,

minä elän.
 
Kolmen runon (Pyykkinarun vierellä, Haviseva haavanlehti, Leijona) sikermä äänitettynä. Runot ovat runokirjastani "Suutelen pyhyyttä Sinussa", Mediapinta 2017.

Äänet ja äänisuunnittelu ovat tuttavani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä oli väärä kolmikko: ahtojäästä kiirastuleen on tässä toiseen kertaan :)
No niin... Kiehtovaa. Alun arkisesta askareesta sukelletaan syvälle, jopa ikuisiin kysymyksiin. Äidinkaipuu sää hienon muodon leijonan olemuksessa, suojelevana ja omaansa vaalivana. Toisaalta taitavasti runot puhuvat erilaisten ihmistyyppien (leijona, haavanlehti) kautta. Toinen ottaa, toinen ajautuu. Molemmat samalla elämän preerialla. Kovuus ja pehmeys. Runoista ykkösajatuksena jää soimaan minulle elämässä ansaitseminen, ja parhaan sitä kautta saaminen. Kiittelen myös äänimaailmaa todella, kun se on näin taiten tehtyä...ja runon henkeä kunnioittaen, ymmärtäen.
 

Käyttäjän kaikki runot