Ahtojäiden aikaan, nimetön runo, Kiirastuli

Runoilija Mimosa

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 9.7.2006
Viimeksi paikalla: 4.7.2023 19:59

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
15.9.1967

Vielä tuulenkin jälkeen,

minä elän.
 
Kolmen runon (Ahtojäiden aikaan, nimetön runo, Kiirastuli) sikermä äänitettynä. Runot ovat runokirjastani "Suutelen pyhyyttä Sinussa", Mediapinta 2017.

Äänet ja äänisuunnittelu ovat tuttavani.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Jonkinlaista tematiikkaa  näistä kolmesta sinänsä erilaisesta runosta mielessäni muodostuu. Ihmisen murtumisesta. Toki vaikuttaa varmaan tulkintaan kun ne luettiin näin peräkkäin, ymmärrykseni pyrki muodostamaan tarinaa. Ensimmäinen on todella kaunis rakkausruno itsessään, ajoittamisesta ja sen vaikeamman lemmenpolun valitsemisesta. Tykkään. 
 

Käyttäjän kaikki runot