cicilian ensimmäinen

Runoilija Cicilia

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 12.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Väsynyt. En jaksa viehättää. Tai olla kiinnostava. Olen vaan, tässä ja tällaisena. Omana itsenäni. Ajattelen tietysti Sinua, vähäsen. Minun ei pitäisi ajatella Sinua, oikeastaan. Olen niin väsynyt, että itkettää. Mutta toisaalta, olen siihenkin liian väsynyt..

Selite: 
Kohta metamorfoosini vaiheesta numero 2...ennen puhkeamista kukkaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

väsymys virkistää.....

Rehellinen ja kaunis runo

Hyvä! :)

 

Käyttäjän kaikki runot