Pohjoiseen

Runoilija Quidam

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.4.2010
Viimeksi paikalla: 16.3.2020 22:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1992

Mies, joka ei ymmärrä runoutta
 

Kuka minä olen
Suuntaasi katsomaan
Hauras ja niin mykkä
Olet kauniimpi kuin toivon

Me samaan ikävään eksyneet
Unet joita koskaan nähneet emme
Toiveet monet rikkoneet
On tämä elämä

Illan myötä lämpö viilenee
Tuulet puhaltavat pohjoiseen
Missä revontulet loistaa
Sinne me kaksin kuljemme

Jos vain sinä tahdot
Kartoitamme tähtivaan
Sen planeetat tutkimme
Pienuuteemme eksymme

Yhdessä me vanhenemme
Polut yhteen kiedottu
Silti minä pelkään
Aikaa kun meitä ei ole

Illan myötä lämpö viilenee
Tuulet puhaltavat pohjoiseen
Missä revontulet loistaa
Sinne me kaksin kuljemme

Selite: 
Laulu ihmiselle, jota en ole vielä tavannut.
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan mielettömän kaunis runo. Suosikkeihin menee!

Aivan mielettömän kaunis runo. Suosikkeihin menee!

Upeaa kerrontaa. Toivottavasti jokaiselle löytyy se oikea, lopulta.
 

Käyttäjän kaikki runot