Sinä

Runoilija Quentamon

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Menneet kylmät
osana meitä
molempia

Silti riittää
kun katsot
minuun

Sulan, taas sulan
mitä enää onkaan jäljellä

Enkä silti lisäisi mitään

Selite: 
paitsi sen kaiken mikä puuttuu
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot