Kaktus

Runoilija Painajaispoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2010
Viimeksi paikalla: 4.9.2015 23:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pysy loitolla
sillä minä olen kaktus.
Ehkä näytin yhtä yksinäiseltä
kuin sinä, yksin erämaassa.

Yritit koskettaa minua.
Veresi koristaa hiekkaa.
Ei kipusi ole minun syytäni.
Miten voisin sinua auttaa?

Oksani osoittaa keitaalle päin.
Ehkä löydät onnesi muualta
paremmin en pysty vastaamaan
sillä olen vain kaktus.

Luovutat viimein, päätät lähteä
leikkaat minusta sen ohjaavan oksan
ja juot varastoimaani vettä.
Olin kai sittenkin hyödyksi

sillä minähän olen kaktus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo, suosikkeihin !!

Hieno ja pohtiva. Pidän.

 

Käyttäjän kaikki runot