Odotus

Runoilija Painajaispoika

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2010
Viimeksi paikalla: 4.9.2015 23:19

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuuletko värien soivan?
oksien tuulessa imitoivan
naurua kookaburran

Entä kuuletko raukeuden?
kesä asettuu pitkälleen
ja maata pyyhkivät raskaat huokaukset

Kuuletko kuoleman laulua?
sade rummuttaa sen tervetulleeksi
ja miljoonat siivet pakenevat sen edellä

Kuuletko lähestyvän valkeuden?
joko aistit kuulaassa yössä
sen kylmän, julman kauneuden?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno tunnelma

pidin todella paljon

Kaunis, hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot