Päivät välillämme

Runoilija Opheliac

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lammas suden vaatteissa.
 

Annoit aihetta uusiin lähtölaskelmiin

naurulla ohjastit menneeseen

onnen aikaan

ja tulevaisuuden suunnitelmiin

enkä osannut sanoa hyvästejä

vaikka tiesit tiemme jo päättyneen.

Ehkä kymmenessä vuodessa

kasvamme toisiimme uudelleen

ja rakastumme toistemme unelmiin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot