Routa

Runoilija Opheliac

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lammas suden vaatteissa.
 

Kulkee kaksi ihmistä
seuraavat polkua ilman karttaa
ei taakse jälkiä jää

Toisen nimi on Tulikivi
kiivas kuin isäntänsä

Pitää hän lujasti kiinni toisesta
tuosta henkilöstä niin hentoisesta

Valkoinen ja puhtoinen
olkoot hän Lumihile

Ikuisuuden ovat vaeltaneet
Tulikivi ja Lumihile
kiertäneet paljain jaloin routaista maata

Selite: 
Kaksi vuotta vanha runo, mutta ainakin omasta mielestäni tuntui toimivan vielä ihan hyvin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot