Syöpä

Runoilija SokeriHumalassa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sieluni kirkkaaksi.
 

Minulla on
syöpä sielussani.

Tunnen sen kasvavan
särkyneen sydämen
vasemmassa kammiossa.

Minä synnytin syövän
sieluuni.
Kun en muilla tavoilla
osannut itseäni auttaa.

Syöpä sydämessä
sattuu vähemmän kuin sinä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaiseva, sattuva runo rakkauden kivuliaisuudesta.

 

Käyttäjän kaikki runot