11/2011

Runoilija SokeriHumalassa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sieluni kirkkaaksi.
 

Sinua rakastanut
niin kuin
elävä aurinkoa.
Selviytymisen pakosta.

Siihen kipinöivään kaipuuseen,
sieluni kadottanut.
Onttoja jokainen sanani,
vieraan ihmisen
äänellä lausuttuja.

Haluaisin huutaa
maailmani valkoiseksi.
Pyyhkiä äänelläni
pahan pois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot