5-7-10

Runoilija SokeriHumalassa

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 8.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan sieluni kirkkaaksi.
 

Sinun kätesi ihollani
tanssii, piirtää näkyväksi.
Etsii jokaisen pisteen.
Ei lopeta
kyllästy, käänny muualle.
Tutkimattomat polut
ovat tässä nyt.

Sinun kättesi alla
ehyeksi tullut iho.
Annan sinulle lahjaksi
ainoan arvokkaan mitä omistan.

Senkö vuoksi
muuttui mittaamaton
tuhat kertaa tutkituksi.
Eivät tarjonneet tarpeeksi
tutuiksi tulleet tiet.

Karkasivat kädet.
Niiden mukana
esiin piirretty elämä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä runo on ikäänkuin kuvattu hyvin läheltä, ihon tasolta.
Lopetus surullisuudessaan kaunis, jättää surullisen lopullisen tunnelman ilmaan.

hieno,kuvaava runo.alku antaa 'vihjeitä' surullisesta lopusta.

 

Käyttäjän kaikki runot