Täysi

Runoilija vonderwall

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.7.2006
Viimeksi paikalla: 14.3.2019 0:45

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.11.1971
Facebook:

*~ Kiitos käynnistä runoissani. ^^ Kirjoitan sekä suomeksi että englanniksi.
Suosittelen:
 

Tilhien syyskokous
kesämökin pihlajissa

oravan häntä vilahtaa
kesä on mennyt

savu vielä nousee piipusta
sauna lämpiää

punaiset posket kuin
pihlajanmarjatertut

niiden paino
polun yllä

käyvät askeleet rantaan
kuu odottaa nousuaan

Selite: 
6.9.2014
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttava.

Oikein ihanaa runotekstiä. Elää minulle kuvina vahvasti.

luonto tunnelmia

pidin

Aivan upea syysruno tämä

Kaunis ja haikea tunnelma. Tulee mieleen lapsuudenkesä.

Hieno!
Tuosta lopetuksesta pidän Erityisesti <3

Ja runon alku johdattaa lukijan suoraan Luonnon helmaan, aito Tunnelma runossa.

 

Käyttäjän kaikki runot