Rakkaudesta humaltuneena

Runoilija seinäruusutarhuri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.2.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Istun tässä, mutta en ole paikalla.
Olen unessa.
Unessa, jossa ei ole sinua.

Ei sinua siellä koskaan ollutkaan.
Halusin vain uskoa niin.
Uskoa johonkin parempaan.

Mutta se olisi ollut vain huijausta.
Itsepetosta.
Uskotella olematonta rakkautta.

Olen siellä jonkun toisen kanssa.
En tiedä kuka hän on.
Rakkaudesta humaltuneena.

Kaikkialla on kylmää, mutta lämmintä.
Olen onnellinen.
Voin viimein hengähtää

ilman sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot