~

Runoilija unknowlove

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Rakkaus voittaa suurimmankin sodan"
 

Kun viaton kyynel poskella vierii,
muistot meistä mieleen palaa.
Sun katsees jo kaiken kielii,
ei sulla ole enää mitään antaa.

Kuin hento kuiskaus sä lähdit pois,
niin pian ja liian aikaisin.
Miksei paha uni tää olla vois,
ja luokseni palaisit takaisin.

Taas kyyneleet vierii poskellani,
itken pahan maailman pois.
Luulin kaiken antavani,
että meillä kaikki hyvin ois.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot