unessa

Runoilija blackandwhiterainbow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

yön pimeys aamuyöksi vaihtuu
silmätluomet hieron
aamu päivään haihtuu

tallettanut sinut olen sydämmeeni
sinä olet minun oma syyni
herään aamuun mä sinua etsien
vireltäni sinua löytänyt mä en

viivyt vielä hetken aamuun utuiseen
niin minäkin kanssasi teen
pistän silmät kiinni ja koitan nukahtaa
kanssas löytää sen unen uudestaan

vain unessain
sut pitää sain
vain omanain

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oih, koskettava herkkää. Ihana runo. Suosikkeihin menee :)

 

Käyttäjän kaikki runot