yö taivaan

Runoilija blackandwhiterainbow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

yö taivaan ja tähtien alla,
aikani viriää odottamalla
kenties katsot minua kohden,
jopa jaat kanssani saman tähden
mietin missä kaikki järki on,
mik`s olen niin kovin onneton
suurreellinen suru lankeaa,
kun sydän alkaa tajuamaan
erottaa meidät vuoret meret,
kilometrit maapallon puolet
pala sinua on kasvanut minuun
silmät kiinni katson hetken sinuun
tunnen sinut siinä
ohikiitävinä hetkinä niinä
tahtoisin vain sanoa sen
sinä teet minusta onnellisen...
rakastan sinua...

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot