ihmemaan prinsessa

Runoilija blackandwhiterainbow

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kirjoitit et prinsessaa, leikit kruunu kutreilla
satuihin ken uskoo niin ,
kertoo mulle miks aina kaikki päättyy kyyneliin ?
ei ollut prinsessaa ei sammakosta tullut
edelleen miestäkään
oli hetki elämän ,ohikiitävänä siintävän
näin onnen ikuisuuden

kuiskasit et rakastat
tiennyt en että ne vain sanoja
kaikkeen totuinkin
sanoihin sun uskoinkin
hetken olin elossa
vaikka elin pelossa
syliini syvälle vaivuitkin
ei kahta ongelmaa voi samaan syliin sälyttää
muistan kerran sanoin niin

tuli talvi vastaan taas
näin jälkes hangessa uudestaan
ne eri suuntaan vaan vei
ei tullut ihmemaa, ei kuuta nousevaa
vaan tipuin koloon pimeään
ei tiennyt liisakaan tuo tyttö ihmemaan
mihin ryhtyikään kiivetessään koloon ihmemaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hienoa runoutta
hyräilen jo säveltä

 

Käyttäjän kaikki runot