Nimetön

Runoilija johannais

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.1.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Naiseuteni pilvilinnassa
vaaleanpunaiset hattarat hipaisevat
mun punaiseksi lakattuja varpaan kynsiä
enkä tarvitse edes korkokenkiä
tällä vaaleanpunaisella polulla

Vain yksi tuulen vire
ja kaikki ovat poissa
paitsi kaiken Luoja
joka ei unohtanut luomistyöstään edes
pitkiä silmäripsiäni

Selite: 
Joskus naiseus on niin helppoa, että ei tarvitse edes korkokenkiä kokeakseen olevansa nainen.. Mutta yhdessä hetkessä kaikki voi muuttua. Vai löytyisiköhän naiseus korkokenkien sijaan sittenkin Häneltä, joka on luonut mut naiseksi?
Kategoria: 
 

Kommentit

ja mitä "sukupuolta" Hän on? ,)

hieno ja ajatuksia herättävä runo!

 

Käyttäjän kaikki runot