rakkaalleni

Runoilija jussima

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 6.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

onnellinen runopoika elämän aallokoissa
 

silmissäsi katse hellä
niinkuin on vain ihmisellä
johon kerran rakastuin
kynsin hampain kiinnityin

katsees kertoo rakkaudesta
läheisyyden kaipauksesta
kätkeä ei sitä voida
antaa siis sydämmen soida

sointua niin herkkää hellää
sinffoniaa rakkauden
kumpuiaa se sydämmestä
sieltä sielun sopukasta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi Luontipäivä Kommentteja KategoriaLajittele laskevasti
jussima rakkaalleni 8.10.2009 0 Runo
jussima erjan aamuruno 14.10.2009 2 Runo
jussima uni laulu 6.10.2009 1 Runo
jussima Elämä 9.10.2009 0 Runo
jussima miksi 14.10.2009 0 Runo
jussima Aamu 12.10.2009 0 Runo
jussima onnen kide 7.10.2009 0 Runo
jussima Kulkurin taival 9.10.2009 1 Runo
jussima rakkaalle 12.10.2009 0 Runo
jussima tuokio 6.10.2009 2 Runo