Nimetön

Runoilija Glennfiddish

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun edes yhden
silmistäsi tippuvan
kyyyneleen
olisin kiinni saanut
huuhtonut sillä
häpeääni

kun edes silloin
kun meillä oli
sydämissä yö

olisin lähettännyt
sen yhden
tulikärpäisen
sinun silmiisi
sydämeesi
että edes sinä

löytäisit
tiesi
kotiin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

oon kateellinen kielikuvistasi. beatiful.

 

Käyttäjän kaikki runot