Iiris

Runoilija Glennfiddish

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 13.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 


yli lentävien hanhin
aurassa
katoaa valo metsän
syliin

hiljaisena
jätän jäähyväiset kesälle
kaipaan
uumiesi vesiin

ikävä

on silmieni vihreää

merta
syvempi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniin Haikea.

 

Käyttäjän kaikki runot