Hyvästi ystävä

Runoilija epäonnistunut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sain pienen palan onnea
sinun muodossasi
Jos olisin tiennyt
että kohtalo päätti
viedä sinut minulta aivan liian aikaisin
Olisin nauttinut vielä enemmän
hetkestä jokaisesta
Nyt on vain muistoja
jotka eivät koskaan katoa

Selite: 
Koiralleni 1.8.2012 :(♥
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo uskolliselle ystävälle..

 

Käyttäjän kaikki runot