Liikaa

Runoilija epäonnistunut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tää kaikki on vaa liikaa mulle nyt

Liikaa muistoi, suurin osa huonoja
kyl mulla niitä hyviäki löytyy,
niitä vaa ei muista niin hyvin
ku ne huonommat

Tajusin vasta, et joo oonhan mäki ongelmanuori
maailman rasitus, turhake
Vien toisten rahat, vaan siks et pääsen hoitoihin
muut maksaa veroi sun muuta,
et meijät saatais muka kuntoo
Ei se oikeesti mee niin
ei ne meitä siel oikeesti auta mitenkää

Heitän ilmaan kysymyksiä,
joihin en koskaan tuu saamaa vastauksia
Miks mulle käy näin
Miks just minä, miksei joku muu
Miks mun muka pitäis täällä jatkaa,
ku oikeesti vaa rasitan maailmaa

Yksin taas oon tääl,
mietin kuka mut vois parantaa
ku ei ne lääkkeetkää oikeesti mitää tehoo
pahentaa vaa henkistä oloo

Mua ei saada nukkumaan,
ei ees lääkkeilläkään
Painajaiset valvottaa,
joka yö pahenee vaa
Unet rumentuu, ilo katoaa
Pelottaa

Eiks ois vaa helpompaa,
jos nukahtaisin ikiuneen
Pääsisin paikkaan rauhaisaan

Ikuiseen rauhaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot