Perhonen

Runoilija epäonnistunut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nyt olen kuin perhonen
sinä teit minusta sellaisen
Niin kaunis ja lyhyt on lento sen
pienen perhosen...

Hauraat siivet, kuin perhosen,
mulla nyt on
En lentää jaksa karkuunkaan,
jään tänne tuleen makaamaan

Sä teit musta sairaan,
tapoit uskoni jatkamaan
Sun vikaas tää kaikki on,
mikset suostu uskomaan?

On mulla ehkä kuori kunnossa
mutta sisällöstä löytyy puutteita
epäkohtia, virheitä

Pois enää pääse en
jään tänne vangiksi maan
Sattuu satuttaa
Ikävä kuvottaa
Kaipaus oksettaa
Mä tarvin auttajaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

aika jeesaa

 

Käyttäjän kaikki runot