On niin helppoo

Runoilija epäonnistunut

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 5.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

On niin helppoo
esittää et kaikki ois okei,
vaik oikeesti kaikki on päin helvettiä

On niin helppoo
iloisesti hymyillä
vaik oikeesti tekis mieli vain itkeä

On niin helppoo
mennä toisten mukana
vaik oikeesti tekis mieli jäädä kotiin makaamaa

On niin helppoo
esittää tunteensa
vaik oikeesti ei tunne yhtään mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja tunteita nuoruusvuosilta...entisenä koulukiusattuna alekirjoitan

Mä niin tiedän... Upean runon oot kirjottanu.

 

Käyttäjän kaikki runot