IVA

Runoilija tuulianne

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 10.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

"Jos rakastaa liikaa

menettää kaiken.

Jos rakastaa ivaillen,

niin menestyy."

Jos kysyt syytä,

niin minä olen nainen,

samallalailla kun sinä olet mies.

Ja se nainen joka

tietää paljaan totuuden.

(huokaus)

Satutettuna rakkaani,

valkoisten valheittesi verkossa.

Olen oppinut sinulta ja vahvasti että

voin lausua myös Notlüge.

Minua et satuta
valheillasi enenpää.

Rakastan sinua, mutta silti

sinä menestyt

ja minä menetän kaiken.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja kipua kipunoiva runo.

Onnellista syntymäpäivää sinulle.

 

Käyttäjän kaikki runot