Nimetön

Runoilija Repolainen

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 7.3.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kelpo turjake.. luen vieläkin Aku Ankkaa. Korhosen Kari osaa laskea huumoria pohjalaisista. Pelottaa jo, että mitä se heittää savolaisista....
Muistakaa osata nauraa itsellenne. Itsekin kirjoitan väliin turhankin vakavia.
 

Vielä aurinkokin nousee
Sinulle tyttäreni
Isäsi aika
Kenties muistoihin jää.

Sinua olen aina rakastanut
Sinua onnenani pidän.
Sinulle nämä seudut lahjoitan.
Ohjeena elämän, vain onni on tärkeää.

Vaikka isäsi poistuisi
Kuin ukko lähti vimeiseen satamaan.
Sinusta pidämme huolta
Vaikka pilvenreunalta.

Sinä kullannuppu
Rakas, oma Eveliina.

Selite: 
Hivenen synkkää, mutta aidosta tunteesta. Kertomus siitä, kuinka isä rakastaa tytärtään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kauniisti kirjoitettu ja takuulla sydämellä:)

 

Käyttäjän kaikki runot