Jumissa

Runoilija moose

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 20.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

bambi liukkaalla jäällä
 

Palava halu, Daavid
joka Goljatinkin kaataisi
mutta katsettani
en pysty kohottamaan

Unelmani Saharassa
pahimmassa juoksuhiekassa
luoksesi haluan
mielummin uppoan

Rubikin kuutiona olen
täysi mahdottomuus
kuka antoi Luojalle
liikaa liimaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella vahvasti, elävästi tuot tunteen esille tässä. Voimakas kieli, hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot